sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Bancuta veche

6 comentarii:

  1. Si eu tot banca asta am postat-o prima :)din alt unghi, imi place mai mult la tine

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu mi-am dat seama ca este o banca, am crezut ca este instalatia de facut tuica de la Hanul "La Bariera", dar daca tie ti-a placut este in regula. Poate pentru ca port ochelari, -2,25 plus un usor astigmatism la ambii ochi, Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.com.

    RăspundețiȘtergere
  3. As fi taiat o leaca de sus, rama neagra e interesanta dar e olecuta cam groasa, in rest bravo, o prelucare superba si o imagine neasteptata. Frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. imaginea este buna
    dar am mai vazut aceasta banca pe un blog astazi, ce-i drept din alt unghi si am scris si acolo ca nu mi se pare o banca extraordinara
    nu inteleg ce ati vazut voi la aceasta banca si eu nu vad
    dupa cum spunea si DL de sus ar trebui taiat putin pentru a nu mai vedea dincolo de zid
    in rest este bine ca te preocupi, fotografiezi si postezi
    mergi pe drumul asta
    astept cat de curand urmatorul post

    RăspundețiȘtergere
  5. O abordare interesanta si o prelucrare pe masura. Partea de sus mergea editata cu atentie. Daca nu vrei sa decupezi ai putea sa clonezi si ai putea sa ai rezultate la fel de bune.

    RăspundețiȘtergere
  6. mie mi se pare foarte interesanta exact asa cum este! nu stiu de ce dar parca inspira ceva trecut, uitat, pierdut pentru totdeauna.. poate mosii si babele care au sezut pe ea! in acest context cred ca se potriveste si rama neagra, lata, sobra! frumoasa fotografie!

    RăspundețiȘtergere