joi, 29 aprilie 2010

Reteta pentru o viata mai buna in Bucuresti

Reteta e simpla: sa iau maidanezii si se omoara. Pardon, se eutanasiaza, suna mai putin crud...

Iti dai seama, dom'le, gata, am terminat cu sistemul de invatamant de toata jena, cu sistemul sanitar de rahat, cu cersetorii de pe strazi, cu tiganusii de la metrou care iti baga mana in buzunar, cu tiganii in toata regula care iti taie geanta in 102 ziua in amiaza mare...am terminat cu jegul de pe strazi si cu locurile de parcare... am terminat tot!!! si mai erau amaratii astia de cainii care erau ca nuca in perete in orasul asta perfect, doar ei stricau decorul...

si gata, se va rezolva si asta. dar nu ca prostii de europeni, spre exemplu ca englezii, care au infiintat SPCA-ul, o pierdere de timp.

nu!

noi o vom face romaneste, cu simt de raspundere, cu seriozitate, intr-un mod adecvat crizei. adica de ce sa ii luam, sa ii sterilizam, sa incercam sa ii plasam, sa ii ducem intr-un adapost...de ce sa ne complicam? oricum vor muri. atunci de ce sa cheltuim atatia bani cand putem sa ii omoram noi acuma?

cretinilor!! vreau sa va vad suferind pe voi, astia care ati gasit solutia perfecta!

vreau sa ii vedeti suferind pe cei pe care ii iubiti, sa simtiti cum vi se sparge sufletul in mii de bucati, cum va vine sa urlati de neputinta, cacati de oameni ce sunteti! sa nu mai puteti respira de atata durere...

si voi, cei ce sunteti de acord macar cu jumatate din ce am scris, nu stati cu mainile in san. faceti ceva!veniti vineri, 30.04.2010, adica maine, ora 11, in fata primariei, pe trotuarul de la cismigiu. hai sa le aratam ca avem si noi un cuvant de spus!!

3 comentarii:

  1. bine ca te gandesti la caini, dar la sutele, miile de oameni care au fost muscati sau chiar desfigurati de ei te gandesti macar putin??? la oameni care au fost incoltiti de cate zece caini si acu le e frica sa mearga singuri pe strada te gandesti vreodata???

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim dar tu te-ai gandit DE CE acesti caini se comporta asa???
    Arata-mi tu mie UNDE ALTUNDEVA se intampla asta?? Ai vazut asa ceva in tarile care se comporta responsabil in ceea ce priveste cainii? Iti spun eu, NU!
    Uite-te la cainii din America de pe strazi care nu musca, nu fac nimic, pentru ca acolo ii ia cineva de pe acele strazi si are girja de ei si nu mai musca pe nimeni!!!

    Stai tu nemancat cu saptamanile, sa te bata soarele-n cap, samd, sa vedem daca te mai poti comporta ok... Iti spun eu ca nu!

    Totidati repede vina pe caine, ca vai musca, dar niciodata nu v-ati gandit DE CE ACEL CAINE MUSCA!

    Pentru ca a venit vreun destept care l-a batut de nu si-a mai vazut saracul vindecul... atunci e logic ca intervine simtul lui de a se apara si indifernt ca omul ala e bun intentionat, cainele stie ca si-a luat bataie de la om si de-aia reactioneaza asa...

    Bine ca stim sa judecam, decat sa incercam sa ne intrebam de ce si sa rezolvam situatia...

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu ai deja pensula E 25 de Sigma te invit la giveawayul meu! http://imperfectiune-diafana.blogspot.com/2011/06/my-first-giveaway-by-sigma.html

    RăspundețiȘtergere